Onze aanpak voor individuen

Naast onze aanpak voor teams en organisaties, helpen wij ook individuele medewerkers bij het verhogen van hun wendbaarheid. Met behulp van individuele sessies kan de medewerker op zijn of haar eigen tempo oefenen met het doorbreken en vervangen van gewoontes. Hierdoor is het mogelijk om naast een project met de hele organisatie of team, als individuele werknemer zich bezig te houden met eigen ontwikkelingen en persoonlijke veranderingen.

Wat wij een individu leren, is om bij zichzelf gedragsverandering te realiseren. Gedrag is immers het enige waar wij allemaal direct invloed op hebben. De focus ligt op het doorbreken, vervangen en creëren van patronen en gewoontes. Als individu train je jezelf in het aanleren van ander, meer gewenst gedrag.

Tijdens de individuele sessies worden zelfgekozen thema’s behandelt. Dit kunnen zowel werk- als privé gerelateerde onderwerpen zijn. Wij willen medewerkers leren hoe zij nu én in de toekomst veranderingen in hun gedrag kunnen realiseren. Zo slaan wij twee vliegen in één klap: de wendbaarheid van de organisatie stijgt en de medewerker ontwikkelt belangrijke individuele vaardigheden.

Methodiek

Individuele sessies zijn mogelijk vanuit het bedrijf met inzet van coaching. Mocht je liever een aparte cursus willen volgen, dan verwijzen wij je graag door naar de website van deze cursus – cursus website

Vragen of wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op